Autorijschool Brunssum - Van Haren

Autorijschool Brunssum - Van Haren is een rijschool gevestigd in Hoensbroek (Zuid-Limburg) en is dé rijschool omgeving Brunssum. Bij rijschool Van Haren staat een goede kwaliteit / prijsverhouding centraal. Met een enthousiast team van 3 rij-instructeurs ben je zeker van het behalen van je rijbewijs.

 

Waarom een rijopleiding bij autorijschool Brunssum - Van Haren?

  • Betaalbare rijlessen
  • Gratis proeflessen
  • Leren rijden op een prettige manier
  • Hoog slagingspercentage

 

Betaalbare autorijschool in Brunssum

Autorijschool Van Haren heeft voor iedereen een rijopleiding op maat. Onze instructeurs zijn in staat om je in een ontspannen leerproces op te leiden tot een verantwoorde weggebruiker. Na het behalen van je rijbewijs Brunssum bij rijschool Brunssum ben je in staat om met een gerust hart deel te nemen aan het verkeer. Autorijschool Brunssum geeft haar rijlessen in een Volkswagen Golf 5 en een Golf 6.

Bekijk alle voordelige lespakketten en spoedopleidingen van onze autorijschool

 

Hoog slagingspercentage Brunssum

Je rijbewijs halen, dit wil je dit natuurlijk zo snel mogelijk doen. Autorijschool Brunssum – Van Haren begrijpt dit als geen ander en mede dankzij de ontspannen sfeer, het enthousiasme van de rij-instructeurs en de goede prijs / kwaliteit verhouding kent autorijschool Brunssum een hoog slagingspercentage. Daarnaast biedt rijschool Brunssum verschillende rijles pakketten aan, zodat het benodigde aantal lessen beperkt kan worden tot een minimum. Op deze manier kun je je rijbewijs snel halen, zonder dat dit ten koste gaat van rij ervaring en kwaliteit.

 

Gratis proefrijles Brunssum

Autorijschool Van Haren biedt iedereen die wil beginnen aan een rijopleiding een gratis proefles aan. De gratis proeflessen geven onze instructeurs een beeld van de huidige kennis en vaardigheden, waarna gericht een rijopleiding kan worden uitgezet. Op deze manier worden onnodige kosten voorkomen en weet je precies de kosten van het behalen van je rijbewijs.

Probeer nu een gratis en vrijblijvende proefles bij Autorijschool Van Haren

 

Leren rijden op een prettige manier

De rij-instructeurs van rijschool Brunssum – Van Haren weten op een enthousiaste manier hun ervaring en vakkundige kennis over te brengen op jou, zodat jij snel in het bezit bent van je rijbewijs. Rijschool Van Haren werkt met vaste rij-instructeurs, om je zo in een vertrouwde omgeving te leren rijden. We doen er alles aan om jou op een prettige manier aan je rijbewijs te helpen.

Als je interesse hebt om rijlessen te nemen bij autorijschool Brunssum – Van Haren, neem dan snel contact met ons op en maak een afspraak.

 

Recent geslaagd in Brunssum: