Autorijschool Geleen

Ben je op zoek naar een autorijschool in de omgeving Geleen? Bij Autorijschool Van Haren staat een goede kwaliteit / prijsverhouding centraal. Met een team van 3 ervaren rij-instructeurs ben je een stap dichter bij het snel behalen van je rijbewijs.

 

Waarom een rijopleiding bij autorijschool Geleen - Van Haren?

  • Op een prettige manier leren rijden
  • Hoge slagingspercentages
  • Betaalbare rijlessen
  • Gratis proefles

 

Betaalbare autorijschool in Geleen en omstreken

Autorijschool Van Haren heeft voor iedereen een rijopleiding op maat. Onze instructeurs zijn in staat om je in een ontspannen leerproces op te leiden tot een verantwoorde weggebruiker. Na het behalen van je rijbewijs bij de rijschool in Geleen ben je in staat om met een gerust hart deel te nemen aan het verkeer. Autorijschool Geleen geeft haar rijlessen in een Volkswagen Golf 5 en een Golf 6.

Bekijk alle voordelige lespakketten en spoedopleidingen van onze autorijschool

 

Leer rijden in een relaxte sfeer

De drie rij-instructeurs van Autorijschool Van Haren weten op een enthousiaste manier hun ervaring en vakkundige kennis over te brengen op jou, zodat jij snel in het bezit bent van je rijbewijs. Ook leerlingen met rijangst uit Geleen en omstreken kunnen bij ons terecht. Rijschool Van Haren werkt met vaste rij-instructeurs, om je zo in een vertrouwde omgeving te leren rijden. We doen er alles aan om jou op een prettige manier aan je rijbewijs te helpen.

 

Gratis proefles in Geleen

Kom je uit de omgeving Geleen en wil je eerst kijken of autorijschool Van Haren bij je past? Wij bieden iedereen die wil beginnen met het behalen van het rijbewijs een gratis proefles aan. De gratis proeflessen geven onze instructeurs een beeld van de huidige kennis en vaardigheden, waarna gericht een rijopleiding kan worden uitgezet. Op deze manier worden onnodige kosten voorkomen en weet je precies de kosten van het behalen van je rijbewijs.

Probeer nu een gratis en vrijblijvende proefles bij Autorijschool Van Haren

 

Als je interesse hebt om rijlessen te nemen bij autorijschool Geleen – Van Haren, neem dan snel contact met ons op en maak een afspraak.

 

Recent geslaagd in Geleen