Autorijschool Heerlen

Autorijschool Van Haren is een ervaren rijschool met twee lesauto's. Onze lesauto's rijden voornamelijk in de omgeving van Heerlen. Je leert dus autorijden de regio waar je later als je het rijbewijs hebt ook vaak gaat rijden. Bovendien is het CBR ook gevestigd in Heerlen. Je leert bij Autorijschool Van Haren wat de lastige situaties zijn in in deze regio en wij kunnen jou zo beter voorbereiden op het praktijkexamen. Het praktijkexamen bestaat namelijk uit een route door Heerlen.

 

Rijopleiding in Heerlen

Iedere rijopleiding bij Autorijschool Van Haren begint met een gratis proefles. Tijdens deze gratis proefles leggen wij jou de beginselen van het autorijden uit. We laten je op je gemak wennen aan de auto en aan de weg. Deze les geeft je een goede indruk van onze manier van lesgeven. Tijdens de proefles kun je al je vragen aan ons kwijt. Na afloop van de proefles kunnen wij jou een indicatie geven van het aantal lessen dat je ongeveer nodig gaat hebben.

Gratis proefles aanvragen

Als je kiest voor de professionele rijopleiding van Autorijschool Van Haren dan maken wij een afspraak voor je eerste echte rijles. Voor deze rijles zoeken wij een rustige weg uit, waar we op ons gemak kunnen oefenen met optrekken in de eerste versnelling. De parkeerplaats Kaldeborn in Heerlen is hiervoor een ideale locatie, omdat hier doorgaans weinig verkeer komt. Tijdens de rijles in Heerlen komen wij regelmatig terug bij parkeerplaats Kaldeborn, bijvoorbeeld voor het oefenen van bijzondere verrichtingen. De parkeerplaats is ideaal om het achteruit inparkeren en fileparkeren te oefenen.

banner-gratis-proefles-(1)-2

 

Locaties tijdens de rijles in Heerlen

Als je gewend bent aan de auto gaan wij een stapje verder. Je leert bijvoorbeeld in het begin hoe je moet schakelen. We gaan hiervoor meestal naar de autoboulevard in Heerlen. Op de stukken weg op de autoboulevard kun je gemakkelijk een aantal keren omhoog schakelen en vervolgens terugschakelen als je een weg van rechts nadert.

Later in de rijopleiding leer je onder andere het naderen van kruispunten. In de wijk bij de Heerlerbaan in Heerlen kunnen wij dit goed oefenen, omdat hier veel wegen zijn waar rechts voorrang heeft. In deze wijk kunnen we een aantal rondjes rijden en wij zullen hier regelmatig terugkomen. Misschien dat we tussendoor nog even keren op de weg, of een bocht achteruit nemen.

De woonboulevard in Heerlen is ideaal voor het oefenen van rotondes. Op deze weg liggen 5 rotondes vlak achter elkaar. We kunnen hier in korte tijd het kijkgedrag aanleren op rotondes, door er snel achter elkaar een aantal te nemen.

Door onze jarenlange ervaring weten wij ongeveer waar de examinatoren van het CBR in Heerlen rijden. Wij zullen de mogelijke routes zo veel mogelijk met jou rijden, om je zo goed als mogelijk voor te bereiden op het praktijkexamen. Je raakt gewend aan het rijden in Heerlen. Zo kom je voor zo min mogelijk verrassingen te staan tijdens het examen.

Ik wil ook rijles in Heerlen

 

Waarom Autorijschool Van Haren voor een rijopleiding in Heerlen?

Iedere rijopleiding heeft zijn eigen manier van lesgeven. Wat kun je verwachten als je voor Autorijschool Van Haren kiest?

  • Goedkope rijlessen in Heerlen en omstreken
  • Leren rijden op een prettige manier in een vertrouwde omgeving van Heerlen
  • Gratis proef autorijles in Heerlen

 

Goedkope rijles in Heerlen

Autorijschool Van Haren hanteert goedkope tarieven per rijles. Als je de rijlessen in een pakket neemt, kunnen we de rijlessen zelfs nog goedkoper aanbieden. Wij vinden het belangrijk dat wij goede chauffeurs afleveren aan het CBR, maar wij vinden het niet nodig om je onnodig veel rijlessen te laten nemen. Jij hebt het geld vast ook niet op je rug groeien.

banner-goedkope-rijlessen-2

Als wij vinden dat jij er klaar voor bent, dan mag je van ons deelnemen aan het praktijkexamen. Het praktijkexamen wordt afgenomen door het CBR in Heerlen. Dit maakt Autorijschool Van Haren een van de goedkoopste rijscholen in Heerlen en omstreken.

Bekijk onze voordelige lespakketten

 

Leren rijden op een prettige manier

Autorijschool Van Haren is een familiebedrijf met 3 enthousiaste rijinstructeurs. Onze enorme drive merk je meteen in onze rijlessen. Wij vinden het belangrijk dat je je op je gemak voelt tijdens de rijles. Alleen dan kun je op een snelle en verantwoorde manier leren rijden. Wij zullen er alles aan doen om je op je gemak te stellen en je te motiveren. Je kunt eerst kennis maken met je rijinstructeur tijdens de gratis en vrijblijvende proefles van Autorijschool Van Haren.

Gratis proefles in Heerlen aanvragen

 

Recent geslaagd in Heerlen