Autorijschool Sittard

Op zoek naar een autorijschool in de omgeving Sittard? Bij autorijschool Van Haren staat een goede kwaliteit / prijsverhouding centraal. Met een team van 3 ervaren rij-instructeurs ben je een stap dichter bij het snel behalen van je rijbewijs.

 

Waarom een rijopleiding bij autorijschool Sittard - Van Haren?

  • Betaalbare rijlessen
  • Gratis proefles
  • Op een prettige manier leren rijden
  • Hoge slagingspercentages

 

Leren rijden met een ontspannen sfeer

De rij-instructeurs van autorijschool Sittard – Van Haren weten op een enthousiaste manier hun ervaring en vakkundige kennis over te brengen op jou, zodat jij snel in het bezit bent van je rijbewijs. Ook leerlingen met rijangst uit Sittard kunnen bij ons terecht. Autorijschool Van Haren werkt met vaste rij-instructeurs, om je zo in een vertrouwde omgeving te leren rijden. We doen er alles aan om jou op een prettige manier aan je rijbewijs te helpen.

 

Betaalbare autorijlessen in Sittard

Autorijschool Van Haren heeft voor iedereen een rijopleiding op maat. Onze instructeurs zijn in staat om je in een ontspannen leerproces op te leiden tot een verantwoorde weggebruiker. Na het behalen van je rijbewijs Sittard bij rijschool Sittard ben je in staat om met een gerust hart deel te nemen aan het verkeer. Autorijschool Sittard geeft haar rijlessen in een Volkswagen Golf 5 en een Golf 6.

Bekijk alle voordelige lespakketten en spoedopleidingen van onze autorijschool

 

Gratis proeflessen Sittard

Kom je uit de omgeving Sittard en wil je eerst kijken of autorijschool Van Haren bij je past? Wij bieden iedereen die wil beginnen met het behalen van het rijbewijs een gratis proefles aan. De gratis proeflessen geven onze instructeurs een beeld van de huidige kennis en vaardigheden, waarna gericht een rijopleiding kan worden uitgezet. Op deze manier worden onnodige kosten voorkomen en weet je precies de kosten van het behalen van je rijbewijs.

 

Hoog slagingspercentage Sittard

Het rijbewijs halen, dit wil je dit natuurlijk zo snel mogelijk doen. Autorijschool Sittard – Van Haren begrijpt dit als geen ander en mede dankzij de ontspannen sfeer, het enthousiasme van de rij-instructeurs en de goede prijs / kwaliteit verhouding kent autorijschool Sittard een hoog slagingspercentage. Daarnaast biedt rijschool Sittard verschillende rijlespakketten aan, zodat het benodigde aantal lessen beperkt kan worden tot een minimum. Op deze manier kun je je rijbewijs snel halen, zonder dat dit ten koste gaat van rij ervaring en kwaliteit.

Probeer nu een gratis en vrijblijvende proefles bij Autorijschool Van Haren

 

Als je interesse hebt om rijlessen te nemen bij autorijschool Sittard – Van Haren, neem dan snel contact met ons op en maak een afspraak.

 

Recent geslaagd in Sittard