Gratis proefles autorijden

Bij het behalen van het rijbewijs is het belangrijk dat er een klik is tussen de rijinstructeur en de leerling. Zo voel jij je op je gemak en zal het er uiteindelijk toe leiden dat je het rijbewijs sneller op zak hebt. Om je de kans te bieden om te kijken of die belangrijke klik er is biedt Autorijschool Van Haren jou de kans om gratis een eerste proefles te volgen.

 

Wat kun je verwachten tijden de gratis proefles?

  • Uiteraard maken wij eerst kennis en geven wij een korte introductie. Zo weet je precies wat je staat te wachten bij de eerste gratis proefles autorijden.
  • Je mag achter het stuur plaatsnemen! Om aan de auto te wennen zullen we eerst op een rustige weg gaan oefenen. Heb je al ervaring bij een andere rijschool? Onze rij-instructeurs zullen inschatten wat je al kan en hier verder op inspelen.
  • Na afloop van de rit kunnen wij al goed inschatten wat je verder te wachten staat. Hoeveel rijlessen heb je nodig? Wat zijn de knelpunten tijdens de rijopleiding? Eventuele vragen na de eerste proefles zullen wij zo goed mogelijk proberen te beantwoorden.
  • Mocht je de klik gevonden hebben met de rij-instructeur dan kun je direct een afspraak maken voor een vervolgrijles.

 

Krijgt iedere cursist een gratis proefles?

Ja! Iedere leerling krijgt bij Autorijschool Van Haren een eerste gratis proefles. Wij vinden het belangrijk dat iedere cursist op zijn gemak en ongedwongen aan de rijlessen begint.

Probeer nu een gratis en vrijblijvende proefles bij Autorijschool Van Haren

 

Rustige rijopleiders

Het komt steeds vaker voor dat leerlingen zenuwachtig zijn voor de eerste rijles. Dit is heel vanzelfsprekend en we zullen er niet raar van opkijken. Onze rijopleiders zijn speciaal opgeleid als faalangst rijinstructeur. Zo kunnen wij een betere begeleiding geven tijdens de rijlessen en kunnen ook de leerlingen die minder zeker op de weg zijn hun weg vinden naar het behalen van het rijbewijs en een goede automobilist worden.

 

100% slagingsgarantie

Via Veka Best wordt er een 100% slagingskans gegarandeerd. Neem contact met ons op voor meer informatie over dit unieke aanbod.

Kijk op www.rijbewijsmanagement.nl voor meer informatie over theoriecursussen.

 

Recent geslaagde leerlingen bij Autorijschool Van Haren: