Rijschool Landgraaf

Op zoek naar een rijschool in de omgeving Landgraaf? Bij rijschool Van Haren staat een goede kwaliteit / prijsverhouding centraal. Met een team van 3 ervaren rij-instructeurs ben je een stap dichter bij het snel behalen van je rijbewijs.

 

Waarom een rijopleiding bij autorijschool Landgraaf - Van Haren?

  • Gratis proefles
  • Betaalbare rijlessen
  • Hoge slagingspercentages
  • Op een prettige manier leren rijden

 

Betaalbare rijlessen in Landgraaf

Autorijschool Van Haren heeft voor iedereen een rijopleiding op maat. Onze instructeurs zijn in staat om je in een ontspannen leerproces op te leiden tot een verantwoorde weggebruiker. Na het behalen van je rijbewijs Landgraaf bij rijschool Landgraaf ben je in staat om met een gerust hart deel te nemen aan het verkeer. Autorijschool Landgraaf geeft haar rijlessen in een Volkswagen Golf 5 en een Golf 6.

Bekijk alle voordelige lespakketten en spoedopleidingen van onze autorijschool

 

Leren rijden met een ontspannen sfeer

De rij-instructeurs van rijschool Landgraaf – Van Haren weten op een enthousiaste manier hun ervaring en vakkundige kennis over te brengen op jou, zodat jij snel in het bezit bent van je rijbewijs. Ook leerlingen met rijangst uit Landgraaf kunnen bij ons terecht. Rijschool Van Haren werkt met vaste rij-instructeurs, om je zo in een vertrouwde omgeving te leren rijden. We doen er alles aan om jou op een prettige manier aan je rijbewijs te helpen.

 

Hoog slagingspercentage

Het rijbewijs halen, dit wil je dit natuurlijk zo snel mogelijk doen. Autorijschool Landgraaf – Van Haren begrijpt dit als geen ander en mede dankzij de ontspannen sfeer, het enthousiasme van de rij-instructeurs en de goede prijs / kwaliteit verhouding kent autorijschool Landgraaf een hoog slagingspercentage. Daarnaast biedt rijschool Landgraaf verschillende rijlespakketten aan, zodat het benodigde aantal lessen beperkt kan worden tot een minimum. Op deze manier kun je je rijbewijs snel halen, zonder dat dit ten koste gaat van rij ervaring en kwaliteit.

 

Gratis proeflessen

Kom je uit de omgeving Landgraaf en wil je eerst kijken of autorijschool Van Haren bij je past? Wij bieden iedereen die wil beginnen met het behalen van het rijbewijs een gratis proefles aan. De gratis proeflessen geven onze instructeurs een beeld van de huidige kennis en vaardigheden, waarna gericht een rijopleiding kan worden uitgezet. Op deze manier worden onnodige kosten voorkomen en weet je precies de kosten van het behalen van je rijbewijs.

Als je interesse hebt om rijlessen te nemen bij autorijschool Landgraaf – Van Haren, neem dan snel contact met ons op en maak een afspraak.

Probeer nu een gratis en vrijblijvende proefles bij Autorijschool Van Haren

 

Recent geslaagd in Landgraaf