Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Dé autorijschool in Heerlen

Autorijschool Van Haren is een ervaren rijschool met twee lesauto's. Onze lesauto's rijden voornamelijk in de omgeving van rijschool Heerlen. Je leert dus autorijden de regio waar je later als je het rijbewijs hebt ook vaak gaat rijden. Bovendien is het CBR ook gevestigd in Heerlen. Je leert bij Autorijschool Van Haren in Heerlen wat de lastige situaties zijn in in deze regio en wij kunnen jou zo beter voorbereiden op het praktijkexamen. Het praktijkexamen bestaat namelijk uit een route door Heerlen.

Plan je proefles Stel een vraag

 

Valerie
★★★★

"Super rijschool zeker een aanrader! Super tevreden en veel geleerd in korte tijd!"

Cheyenne
★★★★

"Vandaag geslaagd voor mijn rijbewijs, top rijschool met top begeleiders, dankjewel voor alles !!!!"

Tom
★★★★

"Super rijschool, met hele leuke lessen. Uitstekende begeleiding. Echt een aanrader!"

 

 

Lorenzo
★★★★

"Zelf heb ik hier 41 lessen gehad. Ik was altijd gestrest in de auto loek van haren gaat hier goed mee om. Uiteindelijk in een keer gehaald!"

Power
★★★★

"Deze rijschool is top en je wordt goed begeleid tijdens de rijlessen. Bedankt rijschool van haren!"

Job
★★★★

"Prima rijschool, Gezellige lessen! Echte aanrader."

Gratis Proefles

Gratis proefrijles van 50 minuten

Thuis opgehaald

De instructeur haalt je thuis op.

Je zit nergens aan vast

Na de proefrijles bepaal je zelf of je rijles gaat nemen.

4.737 gereden proeflessen

Vele anderen gingen je voor.

Geen les te veel

Na je proefles krijg je een indicatie van het benodigde aantal lessen.

Hoog slaging percentage

Bij ons ben je verzekerd van een hoge kans op slagen.

Goedkope rijschool in Heerlen

Autorijschool Van Haren hanteert goedkope tarieven per rijles in Heerlen. Als je de rijlessen in Heerlen in een pakket neemt, kunnen we de rijlessen zelfs nog goedkoper aanbieden. Wij vinden het belangrijk dat wij goede chauffeurs afleveren aan het CBR, maar wij vinden het niet nodig om je onnodig veel rijlessen  in Heerlen te laten nemen. Jij hebt het geld vast ook niet op je rug groeien.

Hoog slagingspercentage rijlessen Heerlen

Als je gewend bent aan de auto gaan wij een stapje verder. Je leert bijvoorbeeld in het begin hoe je moet schakelen. We gaan hiervoor als rijschool Heerlen meestal naar de autoboulevard in Heerlen. Op de stukken weg op de autoboulevard kun je gemakkelijk een aantal keren omhoog schakelen en vervolgens terugschakelen als je een weg van rechts nadert.

Later in de rijopleiding bij onze autorijschool in Heerlen leer je onder andere het naderen van kruispunten. In de wijk bij de Heerlerbaan in Heerlen kunnen wij dit goed oefenen, omdat hier veel wegen zijn waar rechts voorrang heeft. In deze wijk kunnen we een aantal rondjes rijden en wij zullen hier regelmatig terugkomen. Misschien dat we tussendoor nog even keren op de weg, of een bocht achteruit nemen.

De woonboulevard in Heerlen is ideaal voor het oefenen van rotondes. Op deze weg liggen 5 rotondes vlak achter elkaar. We kunnen hier in korte tijd het kijkgedrag aanleren op rotondes, door er snel achter elkaar een aantal te nemen.

Door onze jarenlange ervaring weten wij ongeveer waar de examinatoren van het CBR in Heerlen rijden. Wij zullen de mogelijke routes zo veel mogelijk met jou rijden, om je zo goed als mogelijk voor te bereiden op het praktijkexamen. Je raakt gewend aan het rijden in Heerlen. Zo kom je voor zo min mogelijk verrassingen te staan tijdens het examen.

Rijschool in Heerlen met rijlessen op een prettige manier

Autorijschool Van Haren is een familiebedrijf met 3 enthousiaste rijinstructeurs. Onze enorme drive merk je meteen in onze rijlessen. Wij vinden het belangrijk dat je je op je gemak voelt tijdens de rijles. Alleen dan kun je op een snelle en verantwoorde manier leren rijden. Wij zullen er alles aan doen om je op je gemak te stellen en je te motiveren. Je kunt eerst kennis maken met je rijinstructeur tijdens de gratis en vrijblijvende proefles van Autorijschool Van Haren.

Proefles claimen

 

 

Gratis rijles bij rijschool Heerlen?

Als je kiest voor de professionele rijopleiding van Autorijschool Van Haren dan maken wij een afspraak voor je eerste gratis rijles in Heerlen. Voor deze rijles zoeken wij een rustige weg uit, waar we op ons gemak kunnen oefenen met optrekken in de eerste versnelling.

De parkeerplaats Kaldeborn in Heerlen is hiervoor een ideale locatie, omdat hier doorgaans weinig verkeer komt. Tijdens de rijles in Heerlen komen wij regelmatig terug bij parkeerplaats Kaldeborn, bijvoorbeeld voor het oefenen van bijzondere verrichtingen. De parkeerplaats is ideaal om het achteruit inparkeren en fileparkeren te oefenen.

Proefles claimen

 

 

Superhandig en snel geregeld!

  • Plan gemakkelijk zelf online
  • Je verplicht je niet om door te gaan
  • We halen je thuis op
  • Advies op maat, laat zien wat je kan

Proficiat!

Deze toppers hebben recent hun rijbewijs gehaald

 

 

Cor

Stanley

Delano

Mike

Bente

Noah

Tim

Priscilla

Robert

Gratis proefrijles inplannen?

Reserveer snel wanneer het jou uitkomt.