Rijlessen mogen weer! Ook in Regio Parkstad

Na een lange periode zonder rijlessen in verband met het COVID-19 virus, mag je eindelijk weer aan de slag. Vanaf 3 maart mag je de weg op!

Heb je vragen? Of wil je snel je gratis proefles claimen in Hoensbroek en regio Parkstad? Neem dan contact met ons op. 

Claim je gratis proefles »

 

Actie bij Autorijschool Van Haren

  

Probeer nu een gratis en vrijblijvende proefles bij Autorijschool Van Haren

Gratis proefrijles bij Autorijschool Van Haren

Bij Autorijschool Van Haren beginnen alle cursisten met een gratis proefrijles. Wij vinden het erg belangrijk dat er een goede relatie bestaat tussen de leerling en de rijinstructeur. De resultaten van de leerling zijn beter wanneer de leerling zich prettig voelt in de auto. Tijdens onze gratis proefrijles krijg je de mogelijkheid om eerst te kijken en te luisteren wat je te wachten staat. Na afloop kun je beslissen of wij de juiste rijschool voor jou zijn. Je zit dan niet aan ons vast.

Tevens kijken wij tijdens de gratis proefles naar je kunnen en motivatie. Aan de hand van deze informatie maken wij een schatting van het aantal benodigde lessen. Vervolgens kijken wij samen welk lespakket het beste bij jou past en wat een rijopleiding ongeveer voor jou gaat kosten.

Vul je naam en telefoonnummer in. Een van onze rijinstructeurs neemt vervolgens contact met je op voor een afspraak. De proefles is gratis en vrijblijvend, dus waarom niet?

 

Nu aanmelden!


Je zit nergens aan vast.

Vanaf €29,- per les.
Start deze week nog.
Hoog slagingspercentage.
Les in een Luxe Hyundai i30 of Ford ST.

 

Leerlingen op Facebook over Autorijschool Van Haren

     Mitchel Schiphorst: Ik heb het moeilijk gehad als leerling, erg moeilijk zelfs. Maar met de harde inzet van Loek van Haren heet hij mij er alsnog doorheen geslagen!

     Jorne van Vuuren: Ik heb het moeilijk gehad als leerling, erg moeilijk zelfs. Maar met de harde inzet van Loek van Haren heet hij mij er alsnog doorheen geslagen!

     Chayenne Scheffer: Vandaag geslaagd voor mijn rijbewijs, top rijschool met top begeleiders, dankjewel voor alles !!!!

     Colin Tissen: Toprijschool, zeker een aanrader!

     Tom Knarren: Super rijschool, met hele leuke lessen!

     Jaime Derrez: Uitstekende begeleiding op weg naar je rijbewijs!

     Valerie Khoebal: Super rijschool zeker een aanrader! Super tevreden en veel geleerd in korte tijd!

 

Rijopleiding op maat

Autorijschool Van Haren is een jonge, dynamische rijschool met een eerlijk slagingspercentage. Wij zijn gevestigd in Hoensbroek (Zuid-Limburg), nabij Heerlen. Met drie rij-instructeurs geven wij rijlessen in een Hyundai i30 en Ford ST die van alle luxe zijn voorzien.

Wij bieden een op maat gemaakt leerproces voor elke leerling. Wij houden rekening met leeftijd, aanleg en motivatie. We vinden het belangrijk dat er een ontspannen sfeer en een leerzame samenwerking ontstaat tussen jou en onze rij-instructeur.

  • Zeer scherpe prijzen
  • Kwalitatieve rijopleiding
  • Ontspannen en leerzame sfeer
  • Hoog slagingspercentage
  • Vaste rij-instructeur

 

Voordelige lespakketten

Dankzij onze jarenlange ervaring weten we na je gratis proefles wel ongeveer hoeveel lessen je nodig hebt. Je kunt losse rijlessen kopen, maar een lespakket is veel voordeliger!

Bekijk onze pakketten