Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Autorijschool van Haren

Rijopleidingen op maat

Autorijschool Van Haren is een jonge, dynamische rijschool in Hoensbroek (regio Heerlen) met een eerlijk slagingspercentage. Met meerdere rij-instructeurs geven wij rijlessen in de regio Zuid-Limburg en Parkstad. De rijlessen worden gegeven in een Hyundai Tucson en Pegeot 2008 GT,  die van alle luxe zijn voorzien.

Wij bieden een op maat gemaakt leerproces voor elke cursist waarbij we rekening houden met leeftijd, aanleg en motivatie. Daarbij vinden we het belangrijk dat er een ontspannen sfeer en een leerzame samenwerking ontstaat tussen de cursist en rij-instructeur.

Bij autorijschool Van Haren is de verhouding tussen het aantal benodigde lessen en het slagingspercentage bij het praktijkexamen erg goed. Onze rij-instructeurs laten je niet onnodig veel rijlessen volgen. Je kunt deelnemen aan het examen zodra je er klaar voor bent. Onze duidelijke en gestructureerde rijlessen en kalme aanpak beperken het benodigde aantal lessen tot een minimum, daardoor kunnen wij het behalen van het rijbewijs voor iedereen betaalbaar houden, zonder dat het ten koste gaat van ervaring en kwaliteit.

Gratis proefles plannen 

 

 

 

 

Ons team

Loek van Haren

Randy van Haren

Gratis proefrijles inplannen?

Reserveer snel wanneer het jou uitkomt.