Over Autorijschool Van Haren

Autorijschool Van Haren is een jonge, dynamische rijschool met een eerlijk slagingspercentage. Wij zijn gevestigd in Hoensbroek (Zuid-Limburg), nabij Heerlen. Met drie rij-instructeurs geven wij rijlessen in de regio Zuid-Limburg en Parkstad. De rijlessen worden gegeven in een Hyundai i30 en een Ford ST die van alle luxe zijn voorzien.

Gratis proefles aanvragen

 

Rijopleiding op maat

Onze rijschool biedt een op maat gemaakt leerproces voor elke cursist. Wij houden rekening met leeftijd, aanleg en motivatie. Het is belangrijk dat er een ontspannen sfeer en een leerzame samenwerking ontstaat tussen de cursist en rij-instructeur. Wij bieden een:

  • Kwalitatieve rijopleiding tegen zeer scherpe prijzen
  • Ontspannen en leerzame sfeer
  • Hoog slagingspercentage
  • Vaste rij-instructeur
  • Hoog slagingspercentage

 

Bij autorijschool Van Haren is de verhouding tussen het aantal benodigde lessen en het slagingspercentage bij het praktijkexamen erg goed. Onze rij-instructeurs laten je niet onnodig veel rijlessen volgen. Je kunt deelnemen aan het examen zodra je er klaar voor bent. Onze duidelijke en gestructureerde rijlessen en kalme aanpak beperken het benodigde aantal lessen tot een minimum, daardoor kunnen wij het behalen van het rijbewijs voor iedereen betaalbaar houden, zonder dat het ten koste gaat van ervaring en kwaliteit.

Maak snel een afspraak met autorijschool Van Haren.

Onze rijschool heeft een hoog slagingspercentage bij het praktijkexamen

 

Familiebedrijf

30 jaar geleden is de vader van Loek van Haren begonnen met het geven van rijlessen. In 2009 is Loek van Haren gestart met Autorijschool Van Haren. Momenteel rijden er drie rij-instructeurs door de regio Parkstad, eigenaar Loek van Haren en zijn zoons Wesley en Randy. Bij autorijschool Van Haren krijgt iedere cursist een eigen instructeur. De instructeurs hebben een gelijke manier van lesgeven waardoor rijlessen, indien nodig, overgenomen kunnen worden.

Heeft u interesse in een rijopleiding met een hoge slagingskans? Meld je dan direct aan voor een gratis proefles.

 

loek-van-haren

Loek van Haren

wesley-van-haren

Wesley van Haren

randy-van-haren

Randy van Haren